Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 890:-

Cave Day, För 2 Personer - Försläpp

  • 9 500 kr
  • 5 000 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(

En heldag där ni får ta över tillverkningen i nya Man Cave Baits lokalen!

2500kr per person, totalt produktvärde för hela paketet ligger på lite över 9500kr om man hade köpt produkterna i shoppen!

Vi kör igenom flera tekniker inom "gjuta beten" som tillexempel Injektion med singel/dubbel/trippel sprutor & Handpour i både silikonformar och aluminium formar.

Med över 300st unika val av färg, glitter, highlights & pearls kommer vi kunna skapa riktigt grymma färg kombinationer som ni sedan kan välja fritt i vilken av de 75+ formarna för Abborre Gös & Gädda som ni vill kladda ut det i.


Utöver detta kommer vi fixa ihop ett gäng Finesse Neds, Finesse Footballs, Spinnerbaits, Brush Jigs & Bladed Jigs i matchande färgcombos till det vi skapat under gjutandet.

Det finns såklart möjlighet till att testa på airbrush & pulverlackning, har ni önskemål så tar vi det via telefon när bokningen av dagen sker.

Allt vi tillverkar under dagen behåller ni, det blir helt klart ett jäkla lass med beten så ta med er flera tomma betesboxar!
(Totalt produktvärde överstiger 9500kr)  


Efter ni köpt produkten så kommer vi kontakta er, då bestämmer vi vilken dag vi kör och samtidigt går igenom övriga frågor/önskemål.

Estimerad tid: 8h eller enligt ÖK.

Lunch enligt ÖK.

I paketet ingår 5kg råmaterial för tillverkning & skyddsutrustning. 

Ni behöver ha oömma kläder med långa ärmar.